torsdag 30. juli 2009

Ung klokskap

- Veien er lang til Hollywood. Eller - åtte timer med fly.

Skuespillerspire på rundt ti år intervjuet på NRK. Godt å vite hvor den videre karrieren vil føre ham...

torsdag 23. juli 2009

Hihihihihihihi!


Store M og jeg tok foreldrefri her om kvelden, og gikk på kino. Og lo. Lo. Og lo enda mer. The Hangover anbefales herved på det sterkeste!

lørdag 18. juli 2009

innMarianne

Kjært barn har, om ikke mangemange, så i hvert fall noen fler navn enn det som står på fødselsattesten.

Da jeg var liten, kalte jeg meg selv for Ranne - og pappa kalte meg av og til for Innmarianne. Til morfars store forargelse, han syntes visst ikke at jeg var annet enn en gullunge. Men jeg tror nok at pappa hadde noe større innsyn i avkommets følelsesregister, og at jeg kunne være sta - vel, det er jeg jo fortsatt...

Synes det er godt å være litt innmari av og til - det trenger ikke å være en negativ betegnelse. Innbitt, engasjert, utholdende er synonymene jeg velger å knytte til ordet. Så får jeg heller ta en dose djævelskap med på kjøpet. Har jo det innabords også.

Summa sumarum: Bloggen er herved omdøpt fra Hagebyliv (takk, og farvel) til innMarianne!

(Lyden av champagneflasken som klasker inn i Mac'en)

fredag 17. juli 2009

Slutten og begynnelsen


Hagebyliv. Hm, bloggen må nesten skifte navn nå. Vi har nemlig pakket snippeskene våre og flyttet til et romsligere liv utenfor hagebyen. Merkelig nok var det en lettelse å si farvel til gode gamle nr 28 og fylle nye nummer 8 med pikkpakket vårt. Og enda merkeligere - vi har ikke savnet huset i det hele tatt... (Bare verdens flotteste naboer, men de kan lokkes med nybakt formkake.)

Vel, det er kanskje ikke så rart. Familien har fordoblet seg i løpet av det siste året, og med fire barn i stedet for ett trengte vi rett og slett mer plass. Til oss, til tingene våre, til å finne våre egne kroker til både store og små slik at vi kan være sammen uten å sitte oppå hverandre. (Apropos ingenting så er det nettopp det (sitte oppå, altså) man gjør på varme stranddager i Oslo-området. Ikke min favorittsyssel. Nope.)

Så det som kunne blitt en trist farvel føles i stedet som en spennende og lykkelig begynnelse.

Men altså, tid for navneskifte. Må bare finne på et først... Noen forslag?