torsdag 6. august 2009

Sjokoladeblomsten - dyp,dyp rødsort og veldig vakker.

Hagearbeidet hos oss går i rykk og napp. I dag foretok jeg et rykk!

Har klippet vekk en masse greiner og fått både større innkjørsel og bredere trapp som følge av innsatsen. Bedre plass til papircontaineren. Penere plen også! Sitter her i sofaen med møkkete hender og gress mellom tærne og kjenner meg gruelig fornøyd med meg selv. Særlig med gressklippingen - her trosser man høysnue og kjemper seg over plenen med Flymo'en foran seg. Godt at plenen er knøttliten og det hele var ferdig på fem minutter...

Nå lurer jeg på om jeg skal unne meg et glass av rødvinen som ble åpent i går kveld da Katrine kom innom på ekte hverdagsmiddag - pølser med potetstappe og lompe. Veldig lite schwung over måltidet, da var vinen (som ikke ble konsumert til maten, altså) langt bedre.

Tror jeg tar meg et aldri så lite glass, jeg, mens jeg drømmer om sjokoladeblomst-planten som ville passet ypperlig i hagen. Selges på hagesenteret i nærheten av meg, og jeg farer forbi dem hver dag på vei til lille Ms barnehage. Men har innledet en slags konkurranse med meg selv om å vente med innkjøp til prisen settes ned mot slutten av hagesesongen. Hm. Dersom det er den type rabatt i hageverdenen, da. Kanskje jeg bør slå til nå likevel?

1 kommentar:

  1. Jeg har også sjokoladeblomst!
    så den første gang hos moren til en venninne av meg, gjenoppdaget den i sommer i Tivoli.
    Håper den kommer igjen til neste år - foreløbig har jeg den i en potte... har du peiling?
    C

    SvarSlett