tirsdag 9. mars 2010

A cup of tea


Bildet minner meg forresten om den veldig morsomme filmen Saving Grace og en scene derfra med to eldre damer som lager te med marihuana-blader (ved en feiltakelse) og blir veeeldig fnisete...

Torsten van Elten har så mange fine, nei - kule, originale, spenstige produkter i nettbutikken sin. Grei er han også: Da jeg tok kontakt med ham for å spørre om høyoppløselige bilder til neste utgave av Design Interiør, sendte han det sporenstreks med en hyggelig beskjed.

Vel, bildet kom litt for sent til at jeg får det med i nummer 2 som vi are finishing up i disse dager. Så jeg kan jo vise det frem her i stedet.

Liker humor i hagen, jeg. Ikke så mye gnomer og slikt, men designprodukter med glimt i øyet har jeg en svakhet for. I dette tilfellet altså en blomsterkrukke formet som en stor tekopp.

Har så smått begynt å planlegge sommersesongen i hagen. Det er vel en konsekvens av at vi i disse dager begynner med Design Interiør nummer 3, som altså er viet til årets forhåpentligvis varmeste sesong. Vel, på hjemme bane føler jeg et akutt behov for å fornye verandamøblene. Bort med teakstolene - inn med noe rødt, sort, oransje, blått. Fargerikt i alle fall. Regner med at jeg finner inspirasjon når jeg drar på møbelmessen i Milano, men har allerede to favoritter: Pattern fra Emu (2010-nyhet), og faktisk herr Starcks olden goldie Toy for Driade. Nå finner jeg ikke bilde av Pattern i farten, men her er i hvert fall en stolstabel jeg håper å se utenfor stuedøren min om noen måneder.


Ikke så verst pris på stolen heller - drøyt tusenlappen hos Euklides.

3 kommentarer:

 1. når det gjelder den koppen - har aldri likt den! Den har alltid vært fremstilt i søte, romantiske sammenhenger...
  MEN NÅ ER JEG HEKTA!
  Dette bildet gorde susen!
  (utrolig hva situasjonsskifte har å si)
  C

  SvarSlett
 2. Så fin blogg du har! Hilsen Huset på Planen.

  SvarSlett