fredag 23. juli 2010

Endelig!

Veldig tydelig reklamebilde, og absolutt ikke fra hagen min...

Forrige innlegg var egentlig ment som det siste før ferieinnspurten, men jeg må bare vise hva min fantastiske mann har kjøpt. En kulerund kompostbinge som kan trilles rundt (noe som visstnok gjør komposteringsprosessen raskere). Har ønsket meg en slik i flere år.

Ser ned på den når jeg kikker ut av kjøkkenvinduet: En forholdsvis stor, grønn og altså globeformet plastsak halveis gjemt blant trær og busker. Kan se ut som et romskip, men her er det ingen grønne menn. Gleder meg allerede til å spa ut næringsrik kompost når vi har fylt den med matrester og trillet rundt på den en stund.

Sommer-shopping

Vil ha? Ja!

En liten surferunde i blogg-sfæren bekrefter at, ja, det er fellesferie! Ganske så stille i forhold til den normale aktiviteten.

I morgen reiser jeg og gutta nedover til hyttelivet i Syd-Sverige - sommerens andre tur dit (noen ukers avbrekk på grunn av jobb og altfor mange begravelser). Klær er pakket, småttingene sover og som så ofte ellers sitter store M og undertegnede i sofaen med hver sin bærbare innen rekkevidde, samtidig som vi ser på tv. Akkurat nå en fransk actiontriller-sak.

Nu vel, siden feriepengene har vært pent brukt i år, sitter jeg og lekeshopper på nettet. Altså sveiper innom favorittbutikkene og plukker fritt fra øverste hylle uten å nødvendigvis handle noe. Som så mange ganger før er Tamos fantastiske japanske ting innmari fristende. Kanskje en liten Momiji-dukke til arbeidsplassen, eller matbokser til minsteguttene som begynner i barnehage i august? Veeeldig fristende. Mon tro hvor jeg la bankkortet mitt...








tirsdag 20. juli 2010

Prisdryss og utfording!


Fru Polkadot, tusen takk for hyggelig oppmerksomhet. Det er ikke hver dag det vanker en pris!

Med på kjøpet fulgte det en morsom utfordring - her forklart på engelsk:

With the award there comes a challenge
1. Link to the one you got it from
2. Tell 7 things about yourself
3. Give the award to 7 other bloggers

Ok, 7 ting om meg:

1. Jeg elsker å kjøre bil - elsker det!
2. Hvis du vil gjøre meg glad, bak brownies'ene til Nigella og inviter meg på besøk.
3. Jeg er egentlig veldig lat, bokorm og stuegris...
4. Men holdes i aktivitet av de fire guttene mine!
5. Jeg ler høyt når jeg leser noe morsomt - kan være litt flaut på trikken.
6. "Innmarianne" var noe faren min kalte meg da jeg var liten og visstnok ikke var helt enkel å ha med å gjøre hele tiden. Kan ikke forstå det. :-)
7. Jeg liker filmer med lykkelig slutt. Basta!

And the awards go to:

elisabethsblog
Hei Astrid
Huset på Planen
My Scandinavian Retreat
Norsk stil
vlijtig
Eliott et Cerise

Hipp hipp hurra!