fredag 4. februar 2011

Chez moi

Stuens sofakrok nr 2. Synes vi har fått den til nå, etter mye ommøblering og testing.

Bakerst en hjemmesnekret pute i tradisjonelt japansk stoff (indigoblått med hvite prikker), så en mønsterfin svensk klassiker og helt foran enda en hjemmelaget (egentlig baksiden som vises, har en brodert forside på ubleket linstoff). Disse putene er OFTE fulle av snørr, matrester og andre godsaker.

Det er tulipan-tid, men ranunkler er jo også så vakre!

Planten Jan (oppkalt etter svigerfar) trives i kroken sin. Ikke bare har den overlevd angrep fra katt og twins'a, men den vokser og gror. Hurra! Ellers ser du ladebøtten - virkelig et lurt kjøp - Benny Motzfeldts vakre glasskunst, en liten emaljeskål av ukjent opphav, og eldstemanns fantastiske keramikk-sfinks.


Apropos ingenting: Her er noen bilder hjemmefra. Med to uker til termin slapper jeg mye av i sofaen, og øverste bildet viser utsikten min derfra. For variasjonens skyld rusler jeg av og til bort til den grå sofaen og slapper av litt der også. ;)

Nå skal jeg kose meg med It's Complicated, som vel er for damer noen tiår eldre enn meg - men underholdende likevel. (Får veldig lyst til å flytte til California...)

2 kommentarer:

  1. så søtt av deg å ha den rutete puten kjære!
    C

    SvarSlett
  2. Haha, ja det er vel min lille hommage til Elviras kjøkken!

    SvarSlett