lørdag 31. januar 2009

Minnebok

Mandag er jeg i uke 36 med tvillingene. Med andre ord fire uker til termin. Lite trolig at vi når helt frem til den. Så redebyggeren forbereder seg så godt det lar seg gjøre. Men jeg er mer opptatt av de søte smådetaljene enn å få sprinkelseng i hus...

Et godt eksempel er jakten på babybøker - altså i genren minnebok om det første året eller årene. Mye kjedelig der ute i bokhandelhyllene. Amazon.com har heldigvis flere som bryter med den sedvanlige sukkersøte stilen.

The First 1000 Days av Nikki McClure - minner meg om Dea Trier Mørchs illustrasjoner. Larven Aldrimett og andre tegninger er med i Eric Carle's Very Special Baby Journal.

Oh, Baby! A Journal av Helene Tragos Stelian er litt mer snusselig, men på den riktige måten... Og for dem som ikke ønsker det tradisjonelle bokformatet, kan man velge folde-ut-formatet til Baby's First Year Milestone Journal and Nursery Banner av Lydia Rucci.

Amazon.co.uk har også noen fine alternativer., som Baby's First...


Vi som er så heldige å ha opplevd adopsjonen av lille M, kan dessuten boltre oss i utvalget av adopsjonsminnebøker. Zum beispiel My Family, My Journal, eller This Is Me! av Susan Price.

1 kommentar:

  1. The book from Eric Carle is a very famous en well sold book in Holland. We call him 'Rupsje Nooitgenoeg' or in English, Caterpillar Never Enough. It's great!

    SvarSlett