onsdag 28. januar 2009

Og så var de to...

Welcome to my jungle: Elefanter, sebraer og flodhester.

Babyteppe #2 (øverst) ble ferdig i går. Liker skråbåndet som krasjer en smule mot blåfargen i stoffet. Litt skurring er en bra ting!

"Glede"-puten er også ferdig. Knappene og hempene (skråbånd sydd sammen) er funnet i min skattekiste av et syskrin (arv etter salige tante Eva - egentlig ingen slektning, men det høres så hyggelig ut).
Vel, puten er sydd etter innfallsmetoden. Størrelsen skyldes puten inni (en stripete hjemmesydd sak som fikk malingflekker på seg da jeg i full fart skulle male taket på As rom). Det ble naturfarget lin foran og rødrutete bomull bak + hemper laget av rosa bånd sydd sammen med turkis tråd som også er brukt for å sy fast de røde knappene.
DVDene i bakgrunnen er blitt flyttet rundt i stuen den siste uken. Skal egentlig ut av huset, men ting tar tid! Og fikk fungere som putestøtte under fotograferingen...
Detalj av knapper og hemper. Har med vilje plassert knappene i forskjellig avstand fra kanten. Vet ikke om det synes godt nok på bildet?

4 kommentarer:

 1. Så utrolig artig stoff du har funnet! Fiiine tepper! Flinke Marianne!

  SvarSlett
 2. Babyteppene ble kjempefine! Jeg bruker forøvrig veska jeg fikk hver eneste dag – fungerer i alle sammenhenger.
  Gleder meg til å kikke i de japanske bladene dine, de så utrolig spennende ut. Og Leslie kunne jeg godt hatt som venninne, hehe.

  SvarSlett
 3. Ja, nå er de virkelig to... Likte de teppene?

  SvarSlett