torsdag 1. november 2012

Men sommeren var ikke over

Skoene kommer fra svenske Kavat. Kunne ønske de fantes i min størrelse!

Alva har ikke pakket vekk sommeklærne. Ja, det vil jo si at det er jeg som ikke har gjort det ennå. Det er lite å spare på, neste år er det helt andre størrelser som gjelder, så egentlig skal klær og sko pakkes ned for å gis bort. 

Men skoene fra sesongen som for lengst er forbi, ligger enn så lenge litt her og der, og de lett bomullsklærne deler plass i kommoden med ullbody'er og strømpebukser. Og det er hyggelig med å se blomstrete sko på en regntung og kald novemberdag. Særlig i kombinasjon med lilla ullsokker fra Nøstebarn, og toppet med tynne, rosa bukser med blomsterbroderier på. En slags miks av virkelighet og det jeg innerst inne drømmer om - varme og sol.
1 kommentar:

 1. Jeg føler meg så velsignet igjen i mitt ekteskap etter at doktor SHARAJA tok tilbake mannen min som skiltes med meg i god 6 måneder. Er GABRIELA etter navn. Selv om det har munn over hele kroppen min, vil det ikke være nok å takke doktor SHARAJA for hans hjelp i livet mitt. Min mann separert med meg i 6 måneder og har vært i smerter og smerte uten ham. Så jeg søkte etter hjelp overalt, men ingenting virket ikke før jeg møtte Doctor SHARAJA som jeg kontaktet på nettet. Jeg forklarte min situasjon for ham, og han lovet at mannen min vil komme tilbake til meg innen 24 til 48 timer så langt at mitt hjerte fortsatt slår for ham. Jeg trodde på ham, og han forberedte en stave for meg og mannen min ringte meg akkurat da doktor SHARAJA sa. Han pleide og sa at han trenger meg tilbake, og nå lever vi lykkelig igjen de siste 9 månedene. Alle der ute, leser artikkelen min som trenger hjelp, bør kontakte ham ... E-post. Dr Sharajasid via sharajasid@gmail.com for mer informasjon
  Hvis du er der ute, går du gjennom noe av dette
  Problemene nedenfor er han også perfekt
  (1) Vil du ha din ex tilbake?
  (2) Har du alltid dårlige drømmer?
  (3) Vil du bli markedsført på kontoret ditt?
  (4) Vil du at kvinner / menn skal løpe etter deg?
  (5) Vil du ha et barn?
  (6) Du vil være rik?
  (7) Vil du knytte din mann / kone til å være
  din for alltid?
  (8) Trenger du økonomisk assistanse?
  (9) Har du blitt scammed og du vil
  gjenopprette tapte penger?
  Hvis du trenger eller vil ha informasjon om kjærlighet eller
  penger staver du kan få det problemet løst
  i dag på stav av løsningstempel ...
  Hvordan ha et lykkeligere ekteskap uten å vente på at ektefellen skal forandre seg

  SvarSlett