torsdag 11. oktober 2012

Nygammel favoritt

Da Fiskars hadde pressevisning tidligere i høst, lagde gutta i The Flying Culinary Circus
vaniljeis og brownies servert på Floris-tallerken.

Ostindia-serviset er en evig favoritt, men jeg har aldri begynt å spare på det - det var "off limits" siden storesøsteren min allerede hadde begynt å kjøpe serviset da jeg skulle stifte bo. I stedet ble det Princess fra Royal Copenhagen, som absolutt er et flott servise, men en anelse for besteborgerlig for meg. Svart kaffe og snitter, liksom. Ostindia, derimot, er som skapt for å dekkes på solide, slitte trebord sammen med levende lys i messingstaker, linservietter og ranunkler i glassvase. Ostefat og store mengder dampende te...

Nuvel. I grunnen er det jo dumt å ikke kunne ha det samme serviset som søsteren din når du nærmer deg førti og i grunn ikke lenger har behov for å markere at du er din egen person (puh!). OG når den erkjennelsen kommer samtidig som Rörstrand lanserer Floris, en slags spinoff-mønster basert å Ostindias bladverk, er jo saken biff: Nå blir det Floris for alle penga! (Som det i og for seg ikke er altfor mange av. Pengene altså.)

Mer om historien til Ostindia - og Floris, finner du her.


1 kommentar:

 1. Nice blog. I will keep visiting this website very often. I’m extremely impressed with your writing skills as well as with the layout on your blog.
  --------------------------------
  Thanh Le - HomeDesignLove.Com
  http://www.homedesignlove.com
  I'd be happy if you allow me to your blog list.

  SvarSlett