søndag 19. juni 2011

Biblioteket i boks


Vi, eller rettere sagt barna, har så mange fine billedbøker. Som vi dessverre leser i altfor sjelden - glemmer dem når de står i bokhyllene på barnerommene. Derfor er jeg så fornøyd med den positive effekten av å ha bøkene mer fremme. Utvalget av bøker som står i den gamle såpekassen i stuen leses til stadighet, både av voksne og barn sammen, og av barn på egen hånd. Av og til også av voksne på egen hånd. De er jo så fine!


Skulle gjerne presentert hver eneste side på disse fargerike bokjuvelene her, men dere får nøye dere med en snikkikk.Vakre farger og illustrasjoner. Hvilken skal vi velge?


Hjelp, husker ikke hva denne heter i farten (sitter et litt annet sted akkurat nå) - men den er så nydelig. Blir lykkelig av fargene! Kjøpt av barnas supertante, min storesøster, som er illustratør og absolutt har et øye for gode streker.

Tvillingene på bondegården - en bok som tvillinggutta mine har arvet etter tvillingkusinene mine. Herlig historie fra 1970-tallet. Idyll.


Ingen krim, men like medrivende som Fred Vargas' beste... Labyrint har et drøss med - ja, akkurat - labyrinter som er morsomme å se på og vanskelige (synes i hvert fall jeg) å finne frem i. Heldigvis finnes det en fasit bakerst i boken.

Min desiderte FAVORITT: Moki. Yeaah! Trenger vel ikke å forklare, det er bare å se på de fantastiske fargekombinasjonene og tegningene. Elsker denne boken. Alle oppslag er like sprelske og deilige. På oppslaget som er vist over, er Moki i Hellas.
Veldig mange pingviner i denne telleboken, som var på supersalg hos ARK da jeg fikk tak i den. STORT format; barna forsvinner bak den mens den leses. Alternativ bruk: Telt?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar