onsdag 22. juni 2011

Lykke & linjer

To størrelser med saddlestich-rygg.


Lykken er... så mange ting, i grunn. Heldigvis. Akkurat nå er lykken å kunne være et trygt fang for en toåring som våknet urolig av søvn. Magnus sitter tett tett inntil meg og puster rolig mens han vifter med tærne og sutter på smokken sin.

Men det jeg egentlig skulle skrive om, er at jeg ble så innmari fornøyd da jeg oppdaget Whitelines' herlige papirprodukter på Tanum bokhandel tidligere i dag. Genialt i all sin enkelhet: I stedet for å ha linjerte ark med sorte linjer på hvitt papir, har notisbøkene lysegrå bakgrunn med hvite linjer. Langt mer diskret og penere - jeg har holdt meg til ulinjerte ark og notisbøker fordi jeg synes det blir rotete, stygt og vanskelig å lese når jeg skriver på linjerte ark. Men det var altså til nå.

Whitelines ble startet av tre venner i Stockholm for 5 år siden, og har siden den gang utviklet en serie produkter som du kan lese mer om på nettsiden deres.

Jeg har lyst på absolutt alt, men har begynt med å kjøpe en saddlestich A4 med linjer og en A5 med ruter. Nå er bare spørsmålet hva jeg skal bruke dem til...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar